Viktig informasjon ang ØIF kampen 27/11

Den store festdagen med pizza og ØIF kamp i Sør Amfi nærmer seg med stormskritt. Det har vært en helt fantastisk respons på kampen. 140 stykker er påmeldt og vi ønsker selvsagt at dette skal bli en trygg, fin og minnerik dag for barna. Det krever en del logistikk og organisering når vi er så mange, derfor kommer litt viktig informasjon til alle som skal på kampen, eller har barn som skal dit:

Avreise Roligheden skole: ØIF bussen ankommer Roligheden skole kl 1715. Det er 50 plasser i denne bussen som alle er forbeholdt barn. De av barna som ikke får plass i bussen på vei opp til hallen, får kjøre ØIF bussen etter vi har spist pizza, slik at alle barna som vil, skal få kjørt i ØIF bussen.

Avreise Sandnes skole: Kl 1700 ankommer det 2 busser til Sandens skole. Her er det plass til både voksne og barn. Den bussen som ikke fylles opp, kjører innom Roligheden skole og tar med de barna og voksne som venter der.

Ankomst Sør Amfi: Vi ankommer hallen ca kl 1740. På grunn av det store antallet, kjører bussene inn på baksiden, slik at vi loses inn bakveien til et sted hvor vi kan spise sammen. Kontaktpersonen Jørn Holmestrand fra ØIF Arendal kommer og møter oss og viser oss hvor vi skal spise. Pizza fra Pizzabakeren og det serveres saft eller vann ved siden av. Glutenfri pizza vil også være et alternativ til de til som har allergier.

ØIF busstur ca kl 1830: Etter at barna har spist pizza, vil det bli en busstur på ca 15 min i ØIF bussen til de barna som ikke får kjøre verken til eller fra hallen i denne bussen. Her er det laget en liste over navn fra begge skoler over de som ble påmeldt sist. De barna og voksne som ikke kjører buss, kan handle i kiosken eller gå til plassene som er på tribunen rett ved siden av der spillerne løper inn og ut på banen.

Kampstart kl 1915

Pauseunderholdning med BlimE dansen: Alle barna som har lyst, skal i pausen opptre med årets BlimE dans. Barna stiller seg på rekke, går rolig ut på banen og fordeler seg rundt midten. Prosjektleder Vibeke tar en kort presentasjon av prosjektet først, deretter settes Stina Talling på for full musikk og barna kan danse. Ingenting passer vel bedre enn den dansen på en inkluderende dag som denne  Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!» Publikum som kan dansen, oppfordres også til å danse med. Fritidsmedarbeider Marius har tatt på seg oppdraget å filme, slik at barna kan se på det i etterkant.

Kampen er ferdig ca kl 2045: Etter at bestemannsprisen er delt ut, tar håndballspillerne seg tid til å skrive autografer, stille opp på bilder med barna osv. Vi har satt av litt tid til dette i tidsskjemaet da det pleier å være utrolig stas for barna.

Avreise Sør Amfi kl 2115: De 50 elevene fra Sandnes som til nå ikke har kjørt ØIF buss, tar nå plass i ØIF bussen og returnerer til Sandnes skole. Alle de andre barna (og voksne) fordeler seg i de 2 andre bussene, som vi frakte de tilbake til henholdvis Roligheden skole og Sandnes skole.

Vi gleder oss veldig til denne dagen og syntes det er helt fantastisk at så mange har meldt interesse ♥ Bussene er sponset av Arendal Sparekasse og vil ikke koste noen ting for verken barn eller voksne. Pizzaen er sponset av Svermen og alle billettene er gitt til oss av ØIF Arendal. Dersom barna ønsker å handle i kiosken oppe i hallen, må de evt ha med penger til dette selv. Så håper vi at alle foreldre/foresatte minner barna på at det er mange barn som er med og generelt mange mennesker oppe i hallen, slik at ALLE gjør sitt for at dette skal bli en så fin opplevelse som mulig for alle.

SÅ OPPFORDRER VI ALLE TIL Å KLE SEG I ENTEN SORT ELLER RØDT DENNE DAGEN. Det er et høyt ønske fra både svermen og resten ØIF Arendal gjengen!

Dersom det er noen spørsmål, vennligst ta kontakt med prosjektleder Vibeke på telefon 993 59 296 eller mail vibeke.dehli@fritidsforum.no