Vi heier på deg Raylee

Altså… Hvor skal vi begynne? Så mye glede og kjærlighet i ett og samme rom♥

Først og fremst, tusen hjertelig takk til Raylee som tok seg tid til å komme på besøk til oss i en hektisk oppkjøring til den store finalen. Stemningen som var i flerbrukshallen fra kl 14-16 på tirsdag, var rett og slett magisk. Så mange som ønsket å være med å lære dansetrinnene til Wild, helt fra småskolen og opp til ungdomstrinnet – vi var nærmere 300 stykker samlet, både fra Roligheden og fra Sandnes. Hele det lokale pressekorpset hadde også tatt turen over broa – inkludert NRK Sørlandet som lagde en veldig fin reportasje til Sørlandssendingen senere på kvelden. Så utrolig gøy at det skjer så mye spennende på Tromøya om dagen.

Lørdag 15/2 fra kl 1900 braker det løs igjen. Da er det selvsagt grand prix feber hos oss og vi inviterer inn til nok en storfest i flerbrukshallen. Alle som vil er invitert. Vi serverer gratis mat, drikke og snacks og lover å pynte til skikkelig fest. Kom som du er – enten alene eller med den du har kjær`. Sammen skal vi heie på Raylee og stemme henne helt frem til den internasjonale finalen.

For det handler om å heie hverandre frem her i livet. Å fremsnakke og løfte. Vise at man er gode forbilder for barn og unge. Det skaper mestring, samhold og tilhørighet.

Bildet er lånt av Esben Holm Eskelund/Geita.no