«Sikkerhet til sjøs, til glede for deg og andre»

Meld deg på kurs for å ta Båtførerprøven allerede i sommer!

Nå er sommeren like rundt hjørnet og Tromøy fritidsforum ønsker derfor i samarbeid med Tromøy frivilligsentral og Gjerland Opplæringssenter å tilby kurs som inkluderer både teori, praksis, og som ender opp i båtførerprøven.

«Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter»

Vi ønsker å kunne tilby kurs for ungdom fra 14 år og oppover. Kurset har 15-20 plasser og vil avholdes på Roligheden skole i uke 26. Kurset har et pensum som er fastsatt av sjøfartsdirektoratet og har en varighet på 3 dager. Pris per deltager er kr 2800,- som inkluderer teori, praktisk båtopplæring, og eksamen i båtførerprøven. Alle som deltar på kurset må selv registrere seg i båtførerregisteret.no

Kursdatoer : 22/6 – 24/6 

Klokkeslett: 10:00-16:00

Dersom det blir stor pågang på kurset, har vi mulighet til å sette opp et nytt kurs også i uke 27.

I løpet av kurset vil Redningsselskapets ungdomsgruppe og Arendal seilforening komme på besøk og informere om de tilbud og det utstyret de har for sine medlemmer, slik at deltagere etter endt kurs vil kunne få glede av kunnskapen de får utover kursdagene.


Selve kurset vil bli gjennomført av Tommy Gjerland fra Gjerland Opplæringssenter, for å sikre kvalitet og riktig kompetanse. Rammen rundt kurset som lokaler, bevertning og informasjon om andre fritidsaktiviteter til sjøs, vil bli organisert av Tromøy frivilligsentral og Tromøy fritidsforum.

Høres dette interessant ut? Påmelding via mail til prosjektleder for Tromøy fritidsforum Vibeke Dehli:

vibeke.dehli@fritidsforum.no 

NB! Kurset innebærer at du har med egen PC. Dersom du ikke har tilgang på egen PC, vennligst gi beskjed om det ved påmelding.