Idrettscampen 2020

Torsdag i forrige uke kom gladnyheten fra Gjensidigestiftelsen som vi har ventet på!! Tidligere i vår fant vi nemlig ut sammen med Agder idrettskrets, at vi ville søke om midler fra Gjensidigestiftelsen til å arrangere en Idrettscamp med gratis deltakelse på Hove for barn og unge mellom 11-17 år. Søknaden ble innvilget og arbeidet med å planlegge er nå i full gang. Vi er så takknemlige og glade over denne nyheten og har virkelig gledet oss stort til å kunne dele den med alle dere ♥


Idrettscampen sparkes igang fredag 24.juli og avluttes mandag 27.juli, og blir redningen da den årlige Idrettsleiren arrangert av Agder idrettskrets måtte avlyses på grunn av koronasituasjonen. Planen for idrettscampen er lagt, og er blitt godkjent av kommuneoverlege Preben Avitsland. Leiren vil ha langt færre deltakere enn den orginale Idrettsleiren, slik at smittevernet ivaretas. Idrettscampen vil på lik linje med den orginale Idrettsleiren tilby idrettslige aktiviteter hver dag, i tillegg til annen underholdning som blant annet et beachparty i strandkanten.

Påmelding

Antallet plasser på Idrettscampen er blitt begrenset til 160 barn fra hele Agder. Påmeldingen vil skje ved hjelp av et kodeord som legges ut på Tromøy fritidsforum og Idrettsleirens Facebooksider og Instagramprofil 6. juli klokken 12:00. Kodeordet må oppgis ved registreringen og de som får plass vil få en bekreftelse på mail, først da er du sikret en plass på Idrettscampen.

  • Registreringen åpner 6.juli klokken 12:00
  • Følg med på facebook og/eller Instagram til Tromøy Fritidsforum eller Idrettsleiren
  • Gå inn på linken og register deg/ ditt barn og oppgi kodeordet.
  • Får du en bekreftelse på at kodeordet er riktig, har du fått plass.

Vi vet at mange barn og unge har færre muligheter til å reise bort og til å oppleve noe nytt i ferien, særlig nå i disse koronatider hvor flere arrangementer har måtte avlyse.


En stor takk til Gjensidigestiftelsen for denne fantastiske muligheten og en stor takk til alle som bidrar til at dette kommer til å bli den opplevelsen det kommer til å bli. Vi vet det vil bety mye for barn og unge både her på Tromøy, men også over hele Agder fylket.

Vi gleder oss til Idrettscamp og håper du melder deg på!