Nå også aktiviteter til ungdomstrinnet rett etter skoletid!

Det er en sann glede å kunne formidle at vi igjen åpner dørene i fritidsforumet. Fra og med uke 41 kan vi tilby matklubb, aktivitetsklubb og lekseklubb for mellomtrinnet ved Roligheden og Sandnes skole. Og nytt for dette halvåret, er at vi også kan ønske friluftsklubb velkommen som aktivitet i fritidsforumet. Så utrolig gøy og mange spennende planer der fremover! Hvert trinn får hver sin dag, så nå blir det aktivitet man, tirs og onsdag på begge skoler HVER uke.

Så er det også en sann glede å kunne formidle at ungdomsskolen nå også får aktiviteter rett etter skoletid, gratis og åpne for ALLE! Fritidsforumet har knyttet til seg den 29 år gamle Christoffer Jacobsen fra Tromøya som aktivitetesleder denne høsten. Christoffer er utdannet personlig trener og har i tillegg spilt fotball og håndball i Trauma gjennom mange år. Han har i 4 år vært instruktør på Idrettsleieren og har erfaring som fotball trener og håndball dommer. Det siste året har Christoffer imidlertid jobbet i  Zambia. Han jobbet på skole som gymlærer, fotball- og håndball trener og hadde ansvaret for en»life skills» workshop – som i bunn og grunn lærte barna om samarbeid, rettigheter, kommunikasjon, hvordan man kan forebygge mobbing, hvordan spise sunt, drive idrett og hva som skal til for å ha det godt liv.

På grunn av korona ble Zambia oppholdet til Christoffer avsluttet før avtalt tid og han returnerte til Tromøya. Han ønsker nå å gi av sin tid til ungdommene på øya og vil fra og med uke 41 kunne tilby et 10- ukers kurs i «life skills», rett etter skoletid. Etter gjennomført kurs blir ungdommene sertifisert og kan bidra som aktivitetesledere inn i fritidsforumet, i Trauma, i Tromøy Il, i menigheten eller andre lag og foreninger. De vil på sikt kunne søke om å få være instruktør på Idrettsleieren og ikke minst er dette gull verdt på en CV og inn mot jobbsøknader om helgjobb og evt sommerjobb.

Vi er utrolig heldige som har fått Christoffer med på laget og har virkelig troen på dette tilbudet. 8.trinn får tirsdager, 9.trinn får onsdager og 10.trinn får torsdager. All deltakelse på kurset i «life skills» krever påmelding via prosjektleder Vibeke på mail. Kurset varer 1 time hver gang, det vil være lokalisert på Roligheden skole og vil vare hele høstsemesteret.

Og om ikke det var nok!! Christoffer vil også holde tabatatrening for 9.trinn hver fredag fra og med uke 38. Treningen vil foregå i flerbrukshallen og ha en varighet på 60 minutter. Tilbudet er selvsagt GRATIS og blir avsluttet med et enkelt og sunt måltid før vi ønsker hver andre en riktig god helg!

Har dere flere spørsmål om kurset eller ønsker å melde på, send mail til

vibeke.dehli@fritidsforumet.no