En felles innsats

Tromøy fritidsform mener det er viktig å sette fokus på psykisk helse. Alle har en psykisk helse, og den er det viktig å ta vare på. Temaet for verdensdagen for psykisk helse i år er «spør mer». Ved  å spørre mer vil flere føle seg inkludert. Og vi kan oppdage om noen trenger hjelp. Vi vil oppfordre alle til å spørre mer dersom du er bekymret for noen. Ikke slutt å bry deg, og ikke gi deg dersom du faktisk er bekymret. Ting blir ikke verre om du spør.

Våre samarbeidspartnere på Tromøya er helt enige og er sitt samfunnsansvar bevisst når de sammen bidrar til en særdeles flott og nytenkende gave til barn og unge her på øya. Fredag kl 1200 entrer Gino Bless Gabriel Scott på Roligheden skole for å fortelle åpent og ærlig om sin historie og reise i livet. Selv om det kun er 10.trinn som får se foredraget fra scenen, vil alle elevene fra 5.-9. trinn på Tromøya også få med seg foredraget via en livestream takket være en strålende ide fra Trauma og en stor felles innstas fra både Trauma, Tromøy Lions, Tromøy frivilligsentral, Tromøy Røde kors, Roligheden FAU, Sandnes FAU, Tromøy IL og Tromøy fritidsklubb. Et særdeles spennende samhandlingsprosjekt som kommer svært mange barn til gode ♥

God psykisk helse krever at vi selv tar et tak og ansvar for egen helse. Vi har alle også muligheten til å gjøre samfunnet til et bedre sted å leve ved å inkludere og styrke hverandre. Derfor oppfordrer vi igjen til økt oppmerksomhet og tilstedeværelse – i vårt eget liv og i andres liv.