Velkommen inn i vår aktivitetsklubb til Tromøy IL

Flere gode nyheter i Tromøy fritidsforum!


Det er med stor glede at vi også nå kan ønske Tromøy IL hjertelig velkommen inn i vår aktivitetsklubb. Tromøy IL etablerer ikke bare ett, men to (!!) helt nye treningstilbud for elever på 5. og 6. trinn ved Sandnes skole. Treningen vil foregå på mandager og tirsdager rett etter skoletid på klubbhuset til Tromøy IL. Vi er så heldige å ha fått med Tromøymannen Emil Pedersen på laget og det er han som vil lede treningene. Oppstart er allerede mandag 15/2 fra kl 1500-1600 og tirsdag 16/2 fra kl 1400-1500. Treningene vil i all hovedsak være basert på lek, moro og samspill fremfor prestasjon.

Matklubb og lekseklubb vil gå som normalt, dette tilbudet vil være i tillegg. Treningene vil i første omgang gjelde hver mandag og tirsdag frem til sommerferien (hold deg oppdatert på vår timeplan HER).

For å delta på treningene, krever det medlemskap i Tromøy IL og vi oppfordrer til bruk av fritidskortet. Påmelding skjer via Spond og disse linkene:

5.trinn

6. trinn

Dette er virkelig gode nyheter og vi håper tilbudene blir tatt godt i mot og benyttet av elevene. Alle barn og unge bør være i fysisk aktivitet minst 1 time hver dag. Forskning viser at det har store fysiske og psykiske helsemessige fordeler å være regelmessig i aktivitet❤️