«Sikkerhet til sjøs! Til glede for deg og andre»

Meld deg på allerede nå for å ta Båtførerprøven  i sommer!

Det er en gledelig nyhet å kunne meddele at vi også denne sommeren kan tilby ungdommer på Tromøy kurs i båtførerprøven. Vi har hatt stor suksess med Gjerland Opplæringssenter de to tidligere årene og det var en glede å høre Gjerland Opplæringssenter vil tilbake til Tromøy også i år, for å tilby kurs som inkluderer både teori og praksis.

«Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter»

Vi ønsker å kunne tilby kurs for ungdom fra 14 år og oppover. Kurset har 30 plasser og vil avholdes på Roligheden skole i uke 26. Kurset har et pensum som er fastsatt av sjøfartsdirektoratet og har en varighet på 5 dager. Alle som deltar på kurset må selv registrere seg i båtførerregisteret.no

Pris per deltaker:

  • Eksamensavgift: kr 812,- (obligatorisk)
  • Kurs i båtførerprøven: kr 2000,- (obligatorisk)
  • Praktisk båtopplæring kr 850,- (valgfri)

Selve kurset vil bli gjennomført av Tommy Gjerland fra Gjerland Opplæringssenter, for å sikre kvalitet og riktig kompetanse. Tommy Gjerland har lang erfaring både fra Redningsskøyta og har holdt en rekke lignende kurs gjennom årene. Han innehar en enorm kompetanse og gir kurset «det lille ekstra» gjennom gode eksempler, innlevelse og en fantastisk formidlingsevne. I tillegg til den teoretiske delen, kan vi også gjennom kurset tilby praktisk båtopplæring med båten Amore. Den praktiske delen av kurset er valgfri.


Høres dette interessant ut? Påmelding via mail til prosjektleder for Tromøy fritidsforum Vibeke Dehli:

vibeke.dehli@fritidsforum.no